Laddar...

Skräddarsydda webblösningar

Vi utformar och bygger skräddarsydda, dynamiska webbplatser anpassade för att optimera din verksamhet, förbättra användarupplevelsen och driva ditt företag mot digital framgång.

Skapa din egen hemsida

Vad vi erbjuder

Innovativa lösningar

En stor del av vår frihet kommer från kreativa lösningar som förvandlar vanliga processer till exceptionella upplevelser.

Garanti för framgång

Vid Qodex prioriterar vi ditt projekt och arbetar intensivt för att säkerställa dess framgång. Vår expertis och engagemang gör skillnaden.

Professionellt team

Vårt team består av erfarna webb- och apputvecklare, samt grafiska formgivare, som tillsammans skapar helhetslösningar för dina digitala behov.

Tjänster i tid

Vi värderar din tid och säkerställer att alla våra tjänster levereras på det överenskomna datumet, utan att kompromissa med kvaliteten.

Dashboard

Hur arbetar vi?

1

Konsultation och kravinsamling

Vi börjar med att noga lyssna på dina behov och mål. Under en konsultation diskuterar vi ditt projekt, målgrupp, konkurrenter och vilka funktioner du har för din produkt.

2

Planering av design och layout

Baserat på informationen från första steget börjar vi skapa en visuell skiss av webbplatsen. Vi lägger stor vikt vid användarvänlighet, för att säkerställa en optimal användarupplevelse.

3

Utveckling och programmering

Här förvandlas designskissen till en fullt fungerande webbplats. Vi använder oss av moderna tekniker och bästa praxis inom webbutveckling för att säkerställa en responsiv webbplats.

4

Lansering och uppföljning

När din produkt är färdig för lansering, hjälper vi dig att implementera den och säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi erbjuder även support och uppföljning efter lanseringen.

Redo att komma igång?

Starta ditt projekt med oss

Arbeta med oss
Upp